روش های نوین در تدریس ادبیات فارسی دوره ابتدایی
زبان فارسی به عنوان یکی از زبانهای غنی و کهن دنیا و زبان دوم اسلام، به لحاظ گستره واژگانی و تواناییهای خود، در ردیف زبانهای مهم دنیا جای دارد و از ارزش شایانی برای انتقال مفاهیم دوستی و معاونی بلند برخوردار است. زبان فارسی امروز بیگمان در ایجاد پیوند دوستی ملل هم جوار و سایر ملتها در تحقق و شکلگیری طرح گفت وگوی ملتها و تمدنها نقش بسزایی ایفا میکند، و بیش از پیش توانسته است توجه جهانیان را به خود جلب کند و آنها را به اندیشیدن در ایجاد روابط و پیوندهای دوستی با این زبان تشویق کرده است.
چکیده
یکی از مشکلات مهم و اساسی در نظام آموزش و پرورش خصوصاٌ در کشور ما، به کار نگرفتن روش های تدریس نوین در آموزش است. به همین سبب کیفیت آموزشی از سطح مطلوب برخوردار نیست و دانش آموزان علاقه زیادی به تحصیل نشان نمی دهند. یکی از دلائل آن عدم آشنایی معلمان با روش های نوین تدریس در ادبیات فارسی است.
پیشرفت روز افزون علوم و تحقیقات گوناگون در حیطه های مختلف حاکی از آن است که اطلاعات بشر روز به روز افزایش می
[highlight txtcolor=”#eded00″]فهرست مطالب[/highlight] عنوان صفحهچکیده ۱
مقدمه ۲
هدف های کلی برنامه ی اموزشی زبان فارسی در دوره ی ابتدایی ۲
نتیجه ۸
خرید با کلیه کارت های بانکی (دانلود فایل بلافاصله پس از خرید)
.
خلاصه ای کوتاه از مقاله روش های نوین در تدریس ادبیات فارسی دوره ابتدایی را در زیر می توانید ببینید.
[highlight txtcolor=”#eded00″]مقدمه[/highlight] زبان فارسی به عنوان یکی از زبانهای غنی و کهن دنیا و زبان دوم اسلام، به لحاظ گستره واژگانی و تواناییهای خود، در ردیف زبانهای مهم دنیا جای دارد و از ارزش شایانی برای انتقال مفاهیم دوستی و معاونی بلند برخوردار است. زبان فارسی امروز بیگمان در ایجاد پیوند دوستی ملل هم جوار و سایر ملتها در تحقق و شکلگیری طرح گفت وگوی ملتها و تمدنها نقش بسزایی ایفا میکند، و بیش از پیش توانسته است توجه جهانیان را به خود جلب کند و آنها را به اندیشیدن در ایجاد روابط و پیوندهای دوستی با این زبان تشویق کرده است. [highlight txtcolor=”#eded00″]هدف های کلی برنامه ی اموزشی زبان فارسی در دوره ی ابتدایی[/highlight] حیطه شناختی ۱-اشنا یی مختصربا زبان فارسی معیار۲-گستر ش حوزه ی نمادها و معا نی۳-اشنا یی با گفتار ونوشتار و درک تفاوت ان ها۴-اشنایی مختصر با جلوهای هنری زبان۵-اشنایی با مسائل اعتقادی اجتماعی.سیاسی.ملی علمی و هنری در قالب زبان حیطه ی عاطفی [highlight txtcolor=”#eded00″]نتیجه[/highlight] بر صاحبنظران پوشیده نیست که پویایی روشهای گوناگون آموزشی و اتکای آن بر پایههای استوار علمی و حساب شده، در جریان رشد یادگیری و ارتقای سطح فراگیری دانشآموختگان، تأثیر عمده دارد و این مسئله نیازمند تلاش متخصصان و کارشناسان این حوزه در تدوین و طراحی و به کارگیری شیوههای نوین است [highlight txtcolor=”#eded00″]پیشنهادات [/highlight] ۱- معلم باید روش های تدریس خود را به شیوه ای طراحی کند که در آن موقعیت های فراوانی برای ارتباط دروس با زندگی پیش بینی شود.۲- استفاده از وسایل کمک آموزشی از قبیل فیلم و سیدی و اسلاید ونوار کاست و… بسیار مؤثراست.
۳- بالا بردن سطح علمی معلما ن و استادان از آخرین و تازهترین اطلاعات در حوزه زبان و ادبیات و فرهنگ ایران. [highlight txtcolor=”#eded00″]منابع و ماخذ[/highlight] ۱- آقازاده محرم .راهنمای روش های نوین تدریس بر پایه پژوهش های مغز محوری.
۲- شعبانی .حسن .مهارت های آموزشی وپرورشی انتشارات سمت .
۳- دکتر ذوالفقاری .حسن .راهنمای تدریس کد ۵۱ ناشر ک اداره کل چاپ وتوزیع کتاب های درسی سال ۱۳۸۱ .
۴- رستگار ،طاهره – مجید ملکان ” . آشنایی با یاد گیری از طریق همیاری.
خرید با کلیه کارت های بانکی (دانلود فایل بلافاصله پس از خرید)
.